Ervaringen & Resultaten

Hieronder zal ik de ervaringen, resultaten (foto's) en testimonials van clienten toevoegen wanneer zij dit willen delen en beschikbaar willen stellen.  Het tijdsbestek tussen de voor en na foto's plaats ik er niet bij omdat de resultaten per persoon verschillend zijn.  Dit heeft meerdere factoren, waaronder de genetische potentie, lichaamssamenstelling, leeftijd, leefstijlfactoren en de doelen verschillen natuurlijk ook. 


Alle coaching diensten zijn volledig afgestemd op het individu - ik werk met elk van mijn cliënten op individuele basis. Er zijn geen maaltijdschema's of vooraf ingestelde routines - alles is vanaf de grond opgebouwd met hun doelen, huidige lichaamssamenstelling, persoonlijke voorkeuren, dieetgeschiedenis, tijdsdruk en praktische aspecten in gedachten.

Jan Willem

Jan Willem

In slechts 2 maanden tijd heeft hij een verbazingwekkend resultaat behaald, met een gewichtsverlies van 5,4kg en een verlies van bijna 8 cm rond zijn middel! 📉👏


Wat nog specialer is, is dat Jan Willem dit traject heeft gewonnen tijdens mijn verjaardagsactie. Het bewijst dat wat je ook wint of waar je ook begint, met de juiste inzet en begeleiding kan iedereen geweldige resultaten behalen. 🌟


Toen we begonnen wist Jan Willem niet heel goed wat hij moest doen, hij “deed eingelijk maar wat” met zijn voeding, Qua beweging zat het wel goed, hij crossfit 4 keer in de week


Jan Willem's woorden:

"Ik heb het als prettig ervaren en het heeft mij veel inzichten gegeven. Het vooruit plannen van de maaltijd was echt een game changer voor mij. De lessen zijn ook prettig."


Zijn transformatie gaat niet alleen over cijfers. Het gaat over het veranderen van zijn gewoontes, het leren plannen van de maaltijden, op doen van kennis over voeding en bewustzijn en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl die hem zal ondersteunen op de lange termijn. 


En eerlijk gezegd, ik ben ontzettend trots op hoe hij het heeft opgepakt en hoe serieus hij met het programma is omgegaan.

Jorn

Bij Wiljan terecht gekomen omdat ik ‘m al kende via de sportschool en daardoor ook wist wat hij deed.

Ik wilde fysiek wat fitter in mijn vel zitten en uiteindelijk wat meer spiermassa opbouwen. Aan de hand van mijn wensen daarin het in-take formulier ingevuld.

Uiteindelijk erg blij dat ik die keuze heb gemaakt. Met een beetje discipline durf ik voor mezelf te stellen dat het allemaal best makkelijk was om mijn doelen te behalen, als je maar luistert naar Wiljan en zijn schema’s volgt :).

De resultaten lieten niet al te lang op zich wachten wat ook voor meer motivatie zorgde.


Na 2 jaar besloten om te stoppen met zijn begeleiding. Ik heb in die 2 jaar voldoende kennis opgedaan en handvaten ontwikkeld waardoor ik het (hopelijk) zelf kan. En mocht dat niet het geval zijn heb ik met zijn schema’s altijd een vangnet.


Mocht je een doel hebben op fysiek gebied, vooral niet twijfelen maar gewoon doen en Wiljan benaderen. Je zult geen spijt krijgen :)


May

Ik klote altijd maar wat aan in de sportschool en ik geloofde van alles wat op Social media stond. Ik voelde me vaak erg onzeker in de sportschool. 

Daarnaast ook een slechte relatie met voeding en überhaupt kennis over voeding/training. Ook had ik weinig zelfvertrouwen.

Dit gaf mij een onprettig gevoel. 

Sinds ik met Wiljan werk is mijn relatie met voeding is verbeterd. Ik geniet meer en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben meer van mijzelf gaan houden. Ook is daarbij mijn mindset verbeterd.

Het is nu 3 jaar dat we  samen werken, jij mij vooral heel veel kennis hebt meegegeven. Ook zit ik nu veel beter in mijn vel en voel ik mij zelfverzekerd in de gym . Ennnn je humor! Heerlijk!

Ik raar Wiljan aan iedereen aan! Met zijn kennis en ervaring is het duidelijk dat iedereen bij jou terecht kan

Twijfel je? DOE HET! Er is voor mij echt een wereld open gegaan. En bevalt het niet, kun je het zo weer stopzetten. Wie niet waagt, wie niet wint.

Heidi

Lang gedacht dat gewicht verliezen mij niet meer zou lukken, ( na meedere gesprekjes met wiljan) heeft hij mij dat laatste zetje gegeven wat ik ECHT nodig had.


Bij Wiljan aangegeven geen keukenprinses te zijn en dat ik geen aparte potjes voor mijzelf wilde gaan koken maar dat het hele gezin er ook van kon eten...de oplossing de weekmeals app...wat een uitkomst....zelf beslissen welke maaltijd  uit de app ( berekend op jou) je op welke dag eet...en/of je ook tussendoortjes wil zodat dat ook ingepland kan worden... daarnaast netjes een lijst die je invuld met je weegmoment (zodat je dit zelf kunt bijhouden).


Je blijft in contact met wiljan d.m.v. mail en app over de voortgang en hij geeft tips...


Ik heb dit 3 maand gedaan en het resultaat ... ben 11,5 kg kwijt en 10 cm in omtrek...heb dit natuurlijk (doordat je weet hoe het moet) verder uitgebreidt met nog meer gewichten/ cm verlies.....


Ik ben super blij met het resultaat met dank aan wiljan......👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Thijs

Niet twijfelen, gewoon doen!

Sinds jij mij begeleidt merk ik aan mijzelf dat ik fitter ben en consistent blijf fitnessen. Hierdoor boek ik resultaat waardoor het leuk blijft om te fitnessen.

Jorrit

Ik at eigenlijk teveel standaard dezelfde gerechten en met name in verkeerde verhoudingen. Hierdoor was ik veel te zwaar en vaak vermoeid of lusteloos.


Daar was ik me niet bewust van en nu wel, wat heel erg helpt met balans vinden en het aanpassen van mijn dagelijkse eenpatroon. Daarnaast geeft het veel meer energie!


We hebben behoorlijk gewichtsverlies bereikt (ca. 14 kg), en heel veel cms verloren (ca. 20 cm).


Je hebt me geholpen met een ander levenspatroon op zowel het gebied van sport als voeding.

Jasper 

Als je sterker wilt worden en niet weet hoe. 

Dan moet je bij Wiljan zijn..

De handvatten om bezig te gaan. Met een duidelijke opbouw en verschillende oefeningen die bijdragen aan mijn doel om sterker te worden.

Koen

Op m’n 25e begonnen bij Wiljan omdat ik totaal niet fit was en me ook zo voelde.


In totaal 2 jaar onder Wiljan getraind en ben weer een fitte twintiger. Ondanks Corona fitter en sterker dan ooit tevoren.


Wiljan geeft met zijn kennis handvaten en richting om in je eigen tempo je eigen doelen te behalen. De training-schema’s en team trainingen zijn top!


Ik heb meer kregen heb dan alleen wat oefeningen en wat voedingsadvies.


Ik raad Wiljan aan mensen die niet weten waar te beginnen. Als ze de wil hebben om iets aan zichzelf te veranderen maar niet weten hoe. Als ze zich niet zo oud voelen als ze zijn.


Tim

Luister naar Wiljan, luister naar jezelf en ga ervoor met de volle 100%. En dan haal jij je doelen ook, absoluut.

Over de periode van ongeveer 1,5 jaar heb ik eigenlijk niks anders dan positiefs te melden.


Heel erg fijne, professionele en voor persoonlijke begeleiding met betrekking tot m'n training maar ook zeker m'n voeding. Mijn doelen heb ik allemaal behaald en zelfs meerdere keren bijgesteld en nog behaald.


Luister naar Wiljan, luister naar jezelf en ga ervoor met de volle 100%. En dan haal jij je doelen ook, absoluut.

Luuk 

De Combinatie van eten met een daarbij passend fitness schema heeft mij goed geholpen. Hiervoor vond ik dat moeilijk

Het eetschema geeft mij veel rust. Ik weet precies wat ik kan eten per dag. En wat ik ervoor moet doen om mijn doelen te halen

Ik ben afgevallen. Heb meer energie. Ben sterker en fitter geworden. Voel mij minder "lui"

Ik raad Wiljan aan voor mensen die het moeilijk vinden om hun doel te bereiken betreft sporten en voeding.

Ted

Fantastische begeleiding, niet alleen van Wiljan zelf maar ook de apps die hij gebruikt zijn geweldig. Een absolute aanrader.

Wiljan blijft zicht ontwikkelen en neemt ook de tijd voor je als er iets is. 

Als je een coach zoekt kijk niet verder! 5 sterren minimaal!