Over Wiljan Schreurs Fitness

Wiljan Schreurs 

Bourgondische fitness coach

Mijn missie

Jou helpen met een fit en sterk lichaam terwijl jij sociaal gelukkig en gezond leeft. 


Deze lifestyle heeft mijzelf op zoveel manieren geholpen, ik werd sterker, tevreden met mijn lichaam en kreeg meer zelfvertrouwen.  


Nu wil ik dit overdragen op anderen.


Ik ben op een missie om mensen te helpen fitter, sterker, gezonder en gelukkiger te maken, zodat ze meer tijd en aandacht kunnen besteden aan hun relaties, vrienden & families.


Ik gebruik een evidence-based benadering van coaching en leer om mensen te helpen hun droomlichaam te bereiken zonder hun favoriete eten op te offeren of eindeloze uren in de sportschool door te brengen.


Genieten van het proces heeft daarom ook de hoogste prioriteit bij mij.


Feestje, biertje, hapje eten  moet en kun je gewoon blijven doen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Wiljan Schreurs, Woon in het oosten van het land, Winterswijk. 


Naast dat ik werk als personal trainer en Bourgondiër, probeer ik vooral te genieten van m'n leven. 


Ook ben ik werkzaam bij Wenters Sports club voor 27 uur, als manager, fitness- en groepsles instructeur. 


Begonnen als timmerman, toen lasser en uiteindelijk mijn passie gevonden in mensen fit laten genieten. 


HOE IS HET DAN GEKOMEN DAT IK DIT BEN GAAN DOEN?

In 2011/2012 zag ik een foto van mijzelf op de zwarte cross. Deze foto was best wel confronterend toen. Ik was vroeger altijd een onzeker persoon en om over mijn lichaam maar niet eens te beginnen. Dit moest echt veranderen!  


Dus wat doe je dan… Jup, vol goede moed naar de sportschool voor 3 maanden met een zomer abonnement.


Dit was natuurlijk geen succes, geen kennis over het sporten, wel een snelle uitleg gehad van de apparaten en een standaard training schema gekregen. Dit herhaalde zich een 1 a 2  jaar.

 

Uit eindelijk nam mijn verlegenheid/onzekerheid mijn leven zowat over, bij enkele psychologen in behandeling, randje van depressie. Ik durfde echt niets meer. Behalve in een vertrouwde omgeving.


Ik begon het sporten langzamerhand serieuzer te nemen; “Misschien dat ik met een afgetraind lichaam meer meiden kan versieren”.  


Dan kijken mensen misschien meer naar mij op..  toen begon het, Ik zat ontelbare uren op het internet verschillende forums te lezen over fitness en voeding maar ik las zoveel verschillende dingen, dat ik door de bomen het bos niet meer zag. 1 spier groep per week, constant rijst, kip en broccoli ect ect.


Ondertussen was het allemaal al een passie geworden, ik begon meer resultaten te behalen, ik leerde doelen stellen en behaalde deze, dit gaf mij toch het gevoel dat ik wel dingen kon bereiken.


Langzaam kreeg ik meer zelfvertrouwen!


In oktober 2016 na mijn opleiding constructiebankwerker besloot ik een opleiding te gaan doen als personal trainer aan de AALO, voornamelijk voor mijn eigen kennis. Deze heb ik in mei 2017 behaald.


Na deze opleiding wist ik dat ik hier meer mee wou.. Zie hier onder welke opleidingen en cursussen ik gedaan heb en gehaald hebt. 


Nu combineer ik het powerlifting en “bodybuilding”(ja iedereen die traint die doet aan bodybuilding) genaamd; powerbuilding

 

Tegenwoordig ben ik mij constant aan het ontwikkelen, doormiddel van cursussen, podcast, boeken, audioboeken, seminars, blog ect ect van alle experts uit de fitness wereld.

Opleidingen, Diploma's en Certificaten 

Precision Nutrition

Voedingscoach

Henselmans PT 

Wetenschappelijk onderbouwd Personal trainer 

Personal trainer collective

Powerlifting coach

Physique coach i.o

PT Core 

KNKF 

Powerlifting instructeur

AALO

Personal trainer 

NL Actief 

Fitness trainer A + B