Online Fitness Coaching | Personal training maar dan online!
Online fitness coaching | online personal trainer

Online Personal Training

Online Fitness-coaching voor vet verlies, spieren opbouwen en leer te genieten van het leven met een lichaam om trots op te zijn!

Hey! Ik ben Wiljan Schreurs

Ik ben hier om jou te helpen om alle onzin uit de fitnessbranche één voor één verwijderen ... want behaal jij nu door onduidelijkheden niet het gewenste resultaat?


Volg niet gewoon,

Leer het te begrijpen.


Stel je voor dat je IKEA-bouwpakket samenstelt zonder de juiste instructies, het is frustrerend en er is geen garantie dat je het goed doet.


Samen zullen wij ervoor zorgen dat jij door middel van de juiste instructies jouw gewenste fitness doel gaat behalen. Belangrijker nog, je leer te begrijpen hoe het werkt. 


Als je de belangrijkste principes begrijpt, kunnen wij samen beslissingen nemen en kun jij meer tijd en aandacht besteden aan de zaken die voor jou belangrijk zijn..

Programma's afgestemt op jouw doelen!

Wanneer je aan jouw fitnessdoel werkt, is het belangrijk dat jouw training jouw doel ondersteunt. Als dat niet het geval is, steek  je mogelijk veel tijd in iets met een slecht rendement


Trainingsprogramma's en voedingsprotocollen die vanaf het begin voor jou zijn samengesteld om jou te helpen jouw individuele doelen sneller te bereiken.


Geleverd via een smartphone-app om ervoor te zorgen dat je training en voeding naadloos een deel van je leven kunnen worden, in plaats van dat het de enige focus wordt.


Geen willekeurige trainingssessies of Instagram-workouts met beroemdheden meer - een gepersonaliseerde routekaart naar je droomlichaam


.

 Voedingsaanbevelingen en richtlijnen voor macronutriënten / Weekmeals app

Minimaal 80% van jouw (afslank)resultaat komt door goede voeding...


Het beste dieet? Een die jij vol kunt houden voor een lange tijd, waarbij jij ook nog je favoriete voedsel kunt eten. 

Je krijgt duidelijke richtlijnen voor calorieën en macronutriënten,

Eventueel een app met voorbeeld recepten. Maar bent niet beperkt aan een streng schema.


Je kunt flexibel blijven en zelf keuzes te maken zodat je uiteindelijk zonder begeleiding resultaat kunt behouden.

We werken met calorieën, macronutriënten en coaching zodat je sneller zelfstandig bent en niet afhankelijk bent van een schema.


Eet wat je lekker vindt terwijl je veranderingen gaat opmerken in jouw lichaam en doelen behaalt. 

Ongeëvenaarde ondersteuning en verantwoording

Onbeperkt en betere communicatie betekent minder problemen, minder obstakels en snellere voortgang.


Elke coaching relatie is precies dat - een voortdurende relatie

gebaseerd op frequente communicatie.


Wekelijkse incheck herinneringen, uitgebreide voortgangsregistratie, videofeedback en een coach die ervoor zorgt dat je slaagt, in plaats van eentje waar je nooit meer iets van zult horen.

“Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg” aldus Albert Einstein

May
Mijn relatie met voeding is verbeterd. Ik geniet meer en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben meer van mijzelf gaan houden. Ook is daarbij mijn mindset verbeterd.
Ted  

Fantastische begeleiding, niet alleen van Wiljan zelf maar ook de apps die hij gebruikt zijn geweldig. Een absolute aanrader.Als je een coach zoekt kijk niet verder! 5 sterren minimaal!

Thijs 
- Meer motivatie en plezier in fitness.
- Meer progressie geboekt.
- Duidelijk trainingsprogramma
- Bewuster bezig omtrent eten.
Online fitness coaching | online personal trainer

Wetenschappelijk onderbouwde trainingschema's die jou snel en efficient de gym in en uit helpen. 

Schema's staan gegarandeerd voor plezier en krachtwinst.

Eet wat je lekker vindt terwijl je veranderingen gaat opmerken in jouw lichaam en doelen behaalt. 

De steun van een coach die je van de juiste kennis kan voorzien om jou op het juiste pad te houden als jij het nodig hebt. 

Resultaat

Jouw droomlichaam die jij altijd al verlangt zonder het opofferen van je sociale leven om dit te krijgen en behouden.

Het coaching traject is volledig op maat voor jou als persoon – ik werk op vanaf de basis met elk van mijn cliënten. Er zijn geen standaard maaltijdplannen  of vooraf gemaakte routines – alles is vanaf de basis opgebouwd voor jouw doelen, huidige lichaamssamenstelling, persoonlijke voorkeuren, diëten, tijdsbeperkingen en andere praktische aspecten.

IK STEL NIET MEER UIT! 

"The definition of insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results."

GEEN RISICO

Als je niet de resultaten krijgt die je zoekt, dan geef ik je geld terug. Het is zo simpel.

Online fitness coaching | online personal trainer

Plan eerst VRIJBLIJVEND een gesprek.

Limited
  • Doorlopende volledig gepersonaliseerde trainingsprogrammering - specifiek voor jou en jouw doelen, wekelijks vooruitgang om ervoor te zorgen dat jij in de loop van de tijd vooruitgang boekt
  • Persoonlijke client dashboard om jouw vooruitgang zo goed mogelijk bij te houden.
  • Onbeperkte communicatie via client dashboard, reactietijd binnen 24 uur.
  • Wekelijkse check-ins om jouw vragen beantwoord te krijgen, jou verantwoordelijk te houden, op het goede spoor te blijven en consequent vooruitgang te boeken
  • Persoonlijke videoreacties op jouw check-ins en feedback op trainingsvideo's.
  • Volledig gepersonaliseerde voeding en macronutriënten begeleiding (Via Weekmeals), wekelijks voor jou bijgewerkt als dat nodig is.
  • Volledige aangepast en rekening houden met jouw persoonlijke voorkeuren - jouw hele routine, inclusief jouw trainingsdagen, incheck dagen, benadering van training / wegingen / tracking enz. - om ervoor te zorgen dat het leven beter gaat dan ooit.
Tim
Over de periode van ongeveer 1,5 jaar heb ik eigenlijk niks anders dan positiefs te melden. Heel erg fijne, professionele en voor persoonlijke begeleiding met betrekking tot m'n training maar ook zeker m'n voeding. Mijn doelen heb ik allemaal behaald en zelfs meerdere keren bijgesteld en nog behaald. Luister naar Wiljan, luister naar jezelf en ga ervoor met de volle 100%
Koen
Op m’n 25e begonnen bij Wiljan omdat ik totaal niet fit was en me ook zo voelde. Inmiddels 2 jaar verder en ben weer een fitte twintiger. Ondanks Corona fitter en sterker dan ooit te voren. Wiljan geeft met zijn kennis handvaten en richting om in je eigen tempo je eigen doelen te behalen. De training-schema’s en team trainingen zijn top!
Jasper
Wiljan heeft duidelijk veel kennis en weet dit helder over te brengen. Ik heb veel geleerd over trainen en de rol van voeding/leefstijl hierbij!
                                       

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zal dit wel werken?

Het programma is gemaakt voor jou. Dit is een "plan" - het is op maat gemaakt en passend voor jouw lifestyle om vet te verliezen/ spieren op te bouwen/ je leven te veranderen op een zo simpel mogelijke manier.

Moet ik een maaltijdplan volgen?

Absoluut niet. Ik werk met een flexibel dieet systeem, wat betekent dat jij de mogelijkheid hebt om de baas te zijn over jouw eigen dieet, terwijl ik de dingen onder controle heb via de inname voor macronutriënten en voedingsrichtlijnen. Als er bepaalde voedingsmiddelen zijn waar jij bijzonder van houdt of die je haat, zullen we ze bespreken en dus opnemen / uitsluiten!

Hoe snel kan ik beginnen?

De meeste mensen beginnen officieel op de volgende beschikbare maandag, maar zodra jij de betaling hebt afgerond en het intake formulier hebt opgestuurd.
Ontvang je jouw training- en voedingsaanbevelingen worden binnen 48 uur naar je verzonden en je coaching traject begint officieel op de volgende beschikbare maandag, zodat je tijd hebt om alles te leren kennen voordat je begint.

Wat als ik een vraag heb?

Je bent vrij om met mij te appen/ mailen zo vaak als je wilt gedurende de tijd dat we samenwerken.

Moet ik altijd mijn calorieën of macronutriënten bij houden??

Niet als je dat niet wilt, maar het is de beste manier om absoluut de beste resultaten te behalen. Als jij dit niet wilt, kun je eenvoudig een van de voorbeeld maaltijdplannen als richtlijn gebruiken of een van de gezonde en calorie vriendelijke recepten in jouw dieet opnemen. Eventueel de optie om de Weekmeals app te gebruiken.

Is er een minimale contract duur?

Nee, je kan per maand opzeggen - ik adviseer je minimaal 8 weken het de kans te geven. Ik werk niet met iemand die op zoek is naar een snelle oplossing - ik ben op zoek om levens en gewoonten te veranderen, in plaats van me te concentreren op snel vetverlies of gewichtstoename.

"Wat als ik mij niet aan het plan hou of niet meteen kan beginnen? Werkt dit voor mij?"

Het idee achter de online coaching ervaring is om met jou en jouw omgeving samen te werken om ervoor te zorgen dat we, wat er ook gebeurt, onze beste beentje voor zetten. Als je niet meteen kunt beginnen, kunnen we kijken of we in de toekomst een coachplek kunnen vinden.

'Hoe kan dit me helpen mijn eetbuien te bestrijden?'

We werken op een flexibel gebaseerd dieet die gebaseerd is op voedingsaanbevelingen van jou, wat betekent dat jij de gelegenheid zullen krijgen om het voedsel waar jij van houden met mate te eten en hetgeen te vermijden die jij niet helemaal lekker vind.

                                   

Meld je vandaag aan om je doelen te bespreken!

Plan een afspraak